Michael Foster

După ce s-a mutat în Oradea în anul 2014 ca misionar, Michael a întâlnit-o pe Denisa în luna martie a aceluiaşi an. Într-un mod neaşteptat, cei doi s-au conectat foarte bine şi au început să se cunoască la un nivel mai personal. În Noiembrie 2014 cei doi au început o relaţie oficial şi s-au căsătorit mai apoi în Octombrie 2015.

Inima lui Michael şi a Denisei este să facă ucenici care fac ucenici, care la rândul lor fac ucenici de aceea lucrarea lor cu Koinonia 29 are un focus concis. Acel focus este de a uceniciza, antrena şi ridica lideri tineri indigeni echipându-i să planteze la rândul lor comunităţi misionare şi biserici cu o teologie sănătoasă care să transforme naţiunea românăşi chiar dincolo de graniţele ei.

Michael este de asemenea unul dintre fondatorii REAL Ministries şi este un vorbitor, învăţător şi evanghelist care călătoreşte în toată lumea pentru Evanghelie şi cauza lui Cristos şi până acum a pus piciorul în nouăsprezece ţări diferite învăţând, vorbind şi echipând sfinţii Domnului, cât şi proclamând Evanghelia şi arătând implicările ei prin fapte pline de dragoste generaţiilor următoare.

Michael Foster

Caleb Bruski

Caleb este un cetățean American care s-a mutat în România împreună cu familia sa, la vârsta de 11 ani.

Fiind chemat la lucrare de tânăr, Caleb a mers și a absolvit facultatea de teologie de la Luther Rice University.

După ce s-a căsătorit cu Alexandra in 2014, în timp ce își continua lucrarea misionara, Caleb a început sa aibă pasiunea de a predica Cuvântul lui Dumnezeu verset cu verset și de a face ucenici care să planteze alte biserici sănătoase.

Caleb a prins o dorință pentru a ajuta la creșterea unei biserici sănătoase în Oradea, România.

Caleb și Alexandra s-au alăturat Bisericii Baptiste Reformate Koinonia 29 spre finalul anul 2020, și din anul 2021 Caleb slujește ca și unul din prezbiterii bisericii Koinonia 29.

Caleb Bruski